BAS BOSCH DAKKAPELLEN

Een dakkapel in één dag!

Bas Bosch is gespecialiseerd in de fabricage en montage van vakwerk-dakkapellen. Wij maken dakkapellen in alle soorten en maten. U droomt misschien van een extra slaapkamer, een ruime speelkamer voor de kinderen of bijvoorbeeld die lichte kantoorruimte.

EEN GRATIS OFFERTE!

Een nieuwe dakkapel?
Laat dat maar aan Bas Bosch over!

BAS BOSCH DAKKAPELLEN

Een dakkapel geplaatst in één dag!

Bas-Bosch-Dakkapellen-Dakkapel-bouwen-plaatsen-Venlo

Een dakkapel van Bas Bosch in één dag, kan dat wel?

Natuurlijk kan Bas Bosch niet op één dag de dakkapel maken en meteen plaatsen. Zodra u besluit om de offerte van Bas Bosch te accepteren gaat de productie beginnen. Bas meet exact de maten en schuinte van uw dakkapel en daarmee gaat hij naar de werkplaats.

In de goed uitgeruste en warme ‘dakkapellen-werkplaats’ op het industrieterrein in Venlo-Blerick kan Bas met zijn mensen in alle rust een ambachtelijke ‘vakwerk-dakkapel’ maken. Alle gereedschappen en materialen zijn voorhanden.

Bas Bosch maakt de dakkapellen zelf!

Niets wordt uitbesteed! Bas Bosch is van het begin tot eind betrokken en verantwoordelijk voor de vervaardiging van uw dakkapel. Zo kan Bas garanderen dat ieder onderdeel optimaal in orde is. Daarom kan Bas ook de unieke garantie van 10 jaar waterdichtheid geven.

En door het hele productieproces in eigen hand te houden weet Bas zeker dat er alleen de beste materialen worden gebruikt. Bas Bosch staat voor kwaliteit, en daar wordt niet van afgeweken.

Meer dan 500 dakkapellen zijn ondertussen de ‘dakkapellen-werkplaats’ uitgerold. En die hebben allemaal de weg naar een tevreden klant gevonden. Kijk op deze pagina naar de lijst met adressen waar dakkapellen van Bas Bosch zijn geplaatst.werkzaamheden) bent u bij Bas Bosch aan het juiste adres.

Een dakkapel laten plaatsen door Bas Bosch in de regio Venlo

Kan ik ook zien hoe mijn dakkapel gemaakt wordt?

Natuurlijk, als u wilt komen kijken maken we gewoon een afspraak. Dan kunt u ons bezoeken op het industrieterrein in Venlo-Blerick en uw dakkapel in opbouw zien. U kunt dan zelf ervaren wat ‘vakwerk’ betekend! U kunt de gebruikte materialen zien, de bevestigingstechniek en hoe de dakkapel tegen de weersomstandigheden wordt beschermt.

Hoe groot kan zo’n dakkapel wel niet worden, welke maten maakt Bas bosch?

Nou, eigenlijk is iedere maat mogelijk. Tegenwoordig is er geen maximale maat meer waarin een dakkapel in één stuk kan worden gemaakt. Daarnaast kan alles naar uw wensen worden ingevuld. Natuurlijk heeft u wel de beperkingen zoals omschreven in de verordeningen voor een aanbouw van een dakkapel. Hierover leest u meer op de pagina met vergunning uitleg.

Waarom is deze manier van dakkapellen plaatsen zo voordelig voor de klant?

Nou, eigenlijk is dat heel logisch. Bas Bosch werkt niet in de kou op het dak maar in een droge, goed uitgeruste werkplaats, dat scheelt tijd… enorm veel tijd! En er is veel minder logistiek nodig. We hoeven geen materialen te transporteren en geen steiger op te bouwen. We brengen de pannen naar binnen en stapelen die op een pallet inclusief alle andere restmaterialen. Als ‘s morgens de kraanwagen met de dakkapel komt wordt eerst die pallet naar onderen gebracht met de kraan. Dat is weer winst, geen onnodig gesleep over de trap en via de steiger.

Daarna gaat het kozijn omhoog, dat wordt binnen neergezet. Dan volgt de dakkapel. Binnen enkele handelingen is alles op zijn plek. En u heeft zo goed als geen rotzooi. Het plaatsen in één dag heeft enorm veel voordelen boven de conventionele bouw. Het risico op neven-schade zoals kapotte pannen e.d. is ook minimaal.

Een dakkapel laten plaatsen door Bas Bosch in de regio Venlo

Als Bas Bosch is geweest, moet er dan nog veel aan de dakkapel gebeuren?

Dat is geheel aan u. Bas Bosch levert de dakkapel netjes op en werkt alles conform afspraak af. De afwerking aan de binnenzijde (stucwerk en dergelijke) mag u zelf uitvoeren of uitbesteden aan een vakman van uw eigen keuze. 

Een dakkapel laten plaatsen door Bas Bosch in de regio Venlo