BAS BOSCH DAKWERKEN

Onze andere 'dakwerkzaamheden'!

Bas Bosch is gespecialiseerd in de fabricage en montage van vakwerk-dakkapellen. Maar daarnaast is Bas Bosch een vakkundig bedrijf in dakwerken. Voor schoorstenen, platte daken, zinkwerk, dakgoten en andere specialistische dakwerken kunt u ook met een gerust hart bij ons terecht.

EEN GRATIS OFFERTE!

Een nieuwe dakkapel?
Laat dat maar aan Bas Bosch over!

BAS BOSCH DAKwerken

Vakwerk in dakwerk!

Bas-Bosch-Dakkapellen-Dakkapel-bouwen-plaatsen-Venlo
schoorsteen-reinigen-renoveren-regio-venlo-bas-bosch

Schoorsteen reinigen en renoveren door Bas Bosch in de regio Venlo.

De schoorsteen is sinds de verbeteringen in het centrale verwarmingssysteem steeds meer een verwaarloosd onderdeel van het dak geworden. Echter in steeds meer huishoudens wordt als gezelligheids verwarming gekozen om een open haard of kolenkachel te plaatsen.

Dit vraagt om een professionele renovatie (en schoonmaak-beurt) alvorens de schoorsteen voldoet aan de strenge eisen die brandweer en verzekering stellen. Bas Bosch kan voor u een inspectie uitvoeren en een renovatieplan maken zodat uw schoorsteen voldoet aan deze eisen.

Ook als u geen kachel of open haard wil plaatsen verdient het aanbeveling om uw schoorsteen te laten inspecteren op lekkage en bouwkundige staat.

meerwaarde-goed-dak

De meerwaarde van een goed onderhouden dak!

Het dak is de bekroning van een huis.

Het beschermt uw huis tegen de meest uiteenlopende weersinvloeden. Het dak gaat, afhankelijk van de gebruikte materialen, meer dan een mensenleven mee.
Bas Bosch dakkapellen en dakwerken gebruikt daarom alleen absolute topkwaliteit dakpannen en afwerkingsmaterialen, die tevens een esthetische meerwaarde aan uw dak geven.

Dus als u uw dak wilt renoveren of vernieuwen…. of het een pannendak of plat dak is… dat maakt niet uit…

Bas Bosch is de betrokken vakman die alleen het beste wilt voor uw specifieke situatie. Laat Bas ‘ns vrijblijvend kijken!

Bas Bosch plaatst Velux dakramen in de regio Venlo

Bas Bosch levert en monteert Velux dakramen in de regio Venlo.

Zachtjes tikt de regen tegen het zolderraam….. Of hard. Voor Velux dakvensters maakt dit niets uit. Topkwaliteit materiaal, vakkundig geplaatst. Met een dakvenster maakt u eenvoudig van uw zolder-kamer een studeerkamer, een fitnessruimte of een extra slaapkamer voor de kinderen….

Het ruime assortiment van Velux biedt alle ruimte voor creatieve oplossingen.

Tevens leveren en monteren wij alle raamdecoraties en zonweringsproducten voor uw Velux dakvenster. Wij adviseren u graag.

Dakgoot van zink door Bas Bosch Dakkapellen en Dakwerken in de regio Venlo.

Afwatering met hemelwater-afvoersystemen van zink.

Niet alleen de dakbedekking is belangrijk om regen water af te voeren. Ook de goot en waterafvoeren zijn een belangrijk onderdeel om uw huis te beschermen.

Bescherming alleen is echter niet genoeg, het oog wil ook wat. Bij Bas Bosch kunt u kiezen uit een breed assortiment zinken elementen voor waterafvoer en op maat gemaakte oplossingen voor uw specifieke situatie. De keuze voor zink is een keuze voor duurzaamheid en onderhouds-vriendelijkheid. Vakkundig geplaatst gaan de zink- en hemelwater-afvoersystemen een mensenleven mee.

Onderhoudsvrij door het gebruik van Trespa door Bas Bosch Dakkapellen en Dakwerken

Met Trespa® bent u af van onderhoud en schilderwerk.

Wilt u ook af van schilderwerk? Trespa® biedt de oplossing voor o.a. dakkapellen, windveren, boeiboorden, gootlijsten en gevelbeplating.

Bas Bosch heeft een ruime ervaring in de verwerking van en de afwerking met dit schitterende product.

Trespa® wordt geleverd in verschillende diktes en kleuren zodat ook voor uw pand een mooie duurzame afwerking kan worden gecreëerd. Bas Bosch vertelt u graag meer.