BAS BOSCH DAKKAPELLEN

Privacyverklaring

Bas Bosch gaat verantwoord om met de gegevens die door een contact- of offerteaanvraag via de website binnen komen.

EEN GRATIS OFFERTE!

Een nieuwe dakkapel?
Laat dat maar aan Bas Bosch over!

BAS BOSCH DAKwerken

Vakwerk in dakwerk!

Bas-Bosch-Dakkapellen-Dakkapel-bouwen-plaatsen-Venlo

Privacyverklaring.

Bas Bosch in Venlo heeft een contact- en offerteformulier op deze website. Bij het invullen worden enkele van de volgende (persoons)gegevens verwerkt:

  • Uw volledige naam
  • Uw adres (Straat, Huisnummer, Postcode en Woonplaats)
  • Uw telefoonnummer
  • Uw emailadres
  • De gewenste uitvoering, opties en maten voor uw dakkapel
  • Uw eventuele vraag/opmerking
  • Foto’s die u mee kunt sturen

Wat doet Bas Bosch met deze gegevens?

Bas Bosch gebruikt deze gegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen op uw verzoek, via email ontvangt u een ‘afschrift’ van uw contactaanvraag. Mocht u Bas Bosch een opdracht geven, dan kan hij de gegevens gebruiken in het belang van de werkzaamheden.

Gegevens over de gewenste maat, opties en uitvoering van een dakkapel gebruikt Bas Bosch alleen voor het uitbrengen van een correcte offerte en eventueel voor informatie aan bedrijven die materiaal en/of diensten aan Bas Bosch leveren voor uw opdracht.

Hoe lang zal Bas Bosch deze gegevens bewaren?

Bas Bosch bewaart uw persoonsgegevens net zo lang als nodig voor uw informatieverzoek en/of gegeven opdracht. Als er geen overeenkomst tot stand komt tussen Bas Bosch en u als opdrachtgever zal Bas Bosch de persoonsgegevens binnen één maand verwijderen. Is er wel sprake van een opdracht/overeenkomst, dan zal Bas Bosch deze gegevens maximaal één jaar bewaren.

Bas Bosch verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een opdracht/overeenkomst met u, of om aan een wettelijke verplichting te voldoen.

Het bezoek aan deze website

Bas Bosch in Venlo gebruikt géén Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers deze website gebruiken.

Wilt u uw gegevens aanpassen, bekijken of verwijderen?

U kunt Bas Bosch verzoeken om opgeslagen gegevens te bekijken, aan te passen of helemaal te verwijderen. U kunt dit verzoek tot inzien, aanpassen of verwijderen sturen naar Bas Bosch. Bas Bosch zal binnen een maand op uw verzoek reageren.

Veiligheid.

Bas Bosch neemt de veiligheid en bescherming van de door u verstrekte gegevens heel serieus en doet er zoveel mogelijk aan om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaren en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. Bas Bosch zijn website maakt gebruik van een betrouwbare SSL Certificering om er voor te zorgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Vragen, tips, op- of aanmerkingen.

Als u het vermoeden heeft dat uw verstrekte gegevens niet afdoende beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of als u verdere informatie wilt hebben over de beveiliging van door Bas Bosch verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Bas Bosch op.